WHITEPAPERS

 

Heb je een specifiek probleem of vraagstuk op gebied van digitale klantinteractie? Wie weet, misschien heb je iets aan de informatie in onze whitepapers.

 

GROOTSE INNOVATIEPLANNEN? BEGIN KLEIN!

Digitale klantreis zonder frictie

Weer een goede innovatiesessie gehad. Veel ideeën, richtingen en inzichten op papier gezet. De nieuwste ontwikkelingen en technologieën in kaart gebracht. ‘Wij gaan het helemaal
anders doen. Beter dan de anderen. Verrassender.’ Maar hoe verras je je prospect en klant nou echt? Zonder te verdwalen in de technische (on)mogelijkheden? Hoe kom je van
concept naar bewijs? Hoe breng je initiatieven snel in de praktijk, zodat het ook zichtbaar wordt voor de klant? Het antwoord is even simpel als hoopgevend: luister naar je klant, ga uit van je bestaande proces, verbeter in kleine stappen.

Lees hier het volledige whitepaper

MEEBEWEGEN OM BIJ TE BLIJVEN

CIO transformeert tot interne businesspartner

We kunnen niet meer om de digitale transformatie heen. En daarmee ook niet meer om de veranderende rol van IT.

IT moet de motor achter de digitale transformatie zijn. Niet de rem. De CIO vult zijn rol steeds minder in vanuit de technische kant. Ook hij moet transformeren. Tot een volwaardig intern business-partner.

Meebewegen om bij te blijven, dat wordt de strategie. Dat klinkt als een grootscheepse operatie. Maar kleine stappen kunnen al een groots resultaat opleveren. Kwestie van slim kiezen en samenwerken met de juiste specialisten.

Lees hier het volledige whitepaper

DIGITALE KLANTCOMMUNICATIE

De klant van nu wil direct geholpen worden, vanaf alle apparaten en via alle communicatiekanalen. Een consistente digitale klantervaring op ieder scherm is het doel, maar hoe kun je dat bereiken? Met onze oplossing voor digitale klantcommunicatie. Ontwerp, manage en analyseer vanaf één platform responsive berichten die er fantastisch uitzien op alle schermen en via alle kanalen geleverd kan worden. Zo ervaart je klant die persoonlijke benadering en kun je zeer gericht aanbiedingen doen met een hogere kans op conversie. Ontdek de mogelijkheden van onze slimme interface en leer je klant écht kennen.