BIJ ONS WERKEN BETEKENT

Een krachtig team: bij Dialog Groep doen we het samen.

Growth & teamspirit made easy

Kennis ontwikkelen en delen heeft Dialog Groep hoog in het vaandel staan. Zo haal je het beste uit jezelf en elkaar. Jij krijgt altijd de ruimte om je te ontwikkelen en je potentieel te benutten. Bij Dialog Groep ben je geen nummer maar een waardevolle collega. Communicatie staat bij ons op nummer 1. Wij staan te allen tijde klaar om je te helpen. En met wij bedoelen wij dan ook echt wij allemaal.

Digital interaction made easy

Dit geldt voor onszelf maar ook voor onze opdrachtgevers. Wij zijn een échte specialist in klantinteractie. Een moderne Solution Integrator die alle digitale kanalen kan bedienen. Zo helpen we onze klanten beter en persoonlijker communiceren met hun eigen klanten. Dat kan via e-mail gaan, maar ook via sms, push naar apps of portals, via chatbots en ook met gave interactieve gepersonaliseerde video’s. Om onze klanten te ontzorgen leveren wij diensten en oplossingen om hun klanten weer een zo frictieloos mogelijke service te bieden. Snel, gemakkelijk en veilig. Dit doen wij voor grote organisaties in de Benelux. Voornamelijk banken, verzekeringen nutsbedrijven en telecombedrijven. Wij geloven dat klantinteractie persoonlijker kan, zonder het proces ingewikkelder of tijdrovender te maken. Dat noemen wij ‘Digital interaction made easy’.

Wij zijn een sterk op mensen gerichte organisatie, met een platte, informele structuur en moderne opvattingen over zaken als thuiswerken en persoonlijke ontwikkeling. We geloven sterk in duurzaam ondernemen en hechten veel waarde aan onze kernwaarden Persoonlijk, Eenvoudig, Betrouwbaar en Wendbaar. Dialog Groep draait om mensen, die maken het verschil. Initiatief en creativiteit zijn dan ook altijd meer dan welkom.

We hebben kantoren in Nederland (Bunnik) en België (Mechelen). Naast flexplekken, stilteruimtes etc. is er ook gelegenheid voor ontspanning. Een dartbord, onze eigen Dialog Groep voetbaltafel en natuurlijk goede koffie (of thee)…..het is allemaal aanwezig. En het liefst lunchen we of drinken we koffie aan onze centrale multifunctionele eettafel.

A career change… made easy!

Wij nemen graag alle twijfels bij jou weg om bij Dialog Groep te komen werken. Wil je graag met ons in gesprek over wat de carrièremogelijkheden zijn passend bij jouw wensen? Natuurlijk bieden we een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden en ‘goed gereedschap’ om je werk mee te doen. Dat is logisch. Maar we zijn vooral een organisatie waar je plezier mag hebben en uitdaging vindt. Dat zijn geen holle woorden; we nodigen je dus van harte uit om ook eens contact te hebben met (een aantal) van onze collega’s om te horen hoe zij het vinden. Wat is jouw volgende stap? Misschien heten we jou wel snel welkom in onze Dialog Groep-familie!

Dialog Groep, dat ben jij!

Werken bij Dialog Groep betekent:
Humor, groei, waardering, no-nonsens, geen ingewikkelde organisatiestructuur, openstaan voor verandering, laagdrempeligheid, transparantie, vrijheid en bovenal jezelf kunnen zijn!

Onze vacatures

Momenteel zijn er geen openstaande vacatures, maar je open sollicitatie is meer dan welkom! Stuur je cv en motivatie naar Karen van Vliet, HR-manager bij Dialog Groep.

T: +31 (0)30-6566141
E: karen.vanvliet@dialoggroep.eu