VACATURE: CONSULTANT (32-40 uur p.w.)

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Jouw volgende stap als consultant?

Heb jij een aantal jaren ervaring opgedaan als consultant en ben je nu toe aan een volgende stap? Dialog Groep heeft voor jou een mooie uitdaging! We breiden ons Competence Center voor Objectif Lune graag uit met een ervaren Consultant (40 uur per week, 32-36 is bespreekbaar).

Solliciteer vóór 31 januari 2022

Wat ga je doen?

Binnen het Objectif Lune Competence Team ben jij de expert bij onze klanten. Je houdt je bezig met het vormgeven van het competence center en het up-to-date houden van ons partnership met Objectif Lune. Je toetst de implementatieplannen en geeft daarbij de mogelijke technische knelpunten en/of verbeterpunten aan. Je gaat in gesprek met de klant over jouw bevindingen en aanbevelingen.

Daarnaast zet je jouw expertise in door proactief met klanten te praten om hun vragen en uitdagingen te begrijpen, hun wensen verder te analyseren en deze te vertalen naar oplossingen en aanvullende dienstverlening. En natuurlijk voer je zelf ook de opdrachten bij de klant uit, alleen dan wel met collega’s van Dialog Groep. Een dag als consultant is nooit hetzelfde, klanten stellen je dagelijks voor nieuwe uitdagingen.

Dit hebben wij jou te bieden:

Het is een fulltime functie voor 40 uur per week. Wil je 32 of 36 uur werken, dan is dat zeker bespreekbaar. Momenteel werken we volledig vanuit huis waarbij je de beschikking krijgt over een laptop. Als het nodig is kun je meubilair van ons lenen.

Zodra het weer mogelijk wordt om meer vanuit kantoor te werken, zullen we nog steeds het thuiswerken actief promoten door bijvoorbeeld de helft van je werktijd vanuit huis en de andere helft vanuit ons kantoor in Bunnik te werken. Op dit moment werken wij aan een nieuw Performance Management Systeem waarin alle ruimte aanwezig is voor persoonlijke ontwikkeling.

Wie wij zoeken:

  • NJe beschikt over hbo werk- en denkniveau en Nederlands is je moedertaal.
  • NJe hebt aantoonbare werkervaring als consultant.
  • NJe beschikt over actuele kennis van de Objectif Lune componenten.
  • NBij voorkeur ben je gecertificeerd.
  • NKennis van Connect, Designer, Workflow en Datamapper zijn vereisten.
  • NHTML, CSS, Javascript en JQuery kennen geen geheimen voor jou.
  • NJe kunt goed luisteren en bent niet te bescheiden.
  • NJe durft initiatief te nemen en hebt de ambitie om te groeien.
  • NJe volgt de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebied om zo bij te dragen aan de verdere professionalisering van het Objectif Lune competence center binnen Dialog Groep.
Karen van Vliet | HR-manager Dialog Groep

Is dit een functie die bij jouw past?

Heb je interesse in deze nieuwe functie binnen Dialog Groep, stuur dan jouw motivatie en CV vóór 11 januari 2022 aan Karen van Vliet, HR Manager. Zij is bereikbaar via recruitment@dialoggroep.eu

Wil je meer informatie of heb je specifieke vragen, dan kun je terecht bij Rob van Barlingen, manager Dialog Services. Hij is bereikbaar via rob.vanbarlingen@dialoggroep.eu of telefonisch via 030-6566140.

Een Pré Employment Screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

ONS ALVAST BETER LEREN KENNEN?

LEES DEZE BLOGS:

Paul Wijsen over de kracht van goede customer service

Waar we het eerst hadden over ponskaarten en formulieren inlezen, praten we nu over termen als real time en artificial intelligence. In 40 jaar tijd is er zó ontzettend veel veranderd, zeker op technisch vlak en de manier waarop klanten organisaties benaderen. Ik heb al die jaren met het vakgebied mee mogen bewegen en groeien.