In de strijd om de klant is het bieden van een optimale klantervaring (CX) jouw allerbelangrijkste wapen. Aangezien tot 85% van het klantcontact tegenwoordig digitaal en geautomatiseerd is, valt hier veel winst te behalen.

Dialog Groep, als expert op het gebied van end-to-end digitale klantcommunicatie, heeft op 20 november de belangrijkste trends, ontwikkelingen en uitdagingen besproken op het gebied van klantbeleving (CX), klantinteractie en -betrokkenheid.

Het event The Future of Customer Interaction: 

  • Marktinformatie en recent onderzoek
  • Trends in klantcommunicatie en -interactie
  • Innovatieve praktijkcases van onze klanten
  • Innovatieplein: ruimte voor demonstraties & kennisuitwisseling
  • Interessante break-out sessies 
  • Keynote door Sydney Brouwer ‘De klant van de toekomst’
  • Paneldiscussie met experts uit CX-vakgebied

 

Doelgroep
Dit event is speciaal georganiseerd voor innovatiemanagers, business managers, marketingmanagers, product owners en IT-managers bij organisaties die veel (datagestuurde) interactie hebben met hun klanten, zoals: banken, verzekeraars, nutsbedrijven, telco’s, retail, travel & leisure.

Gastsprekers #FOCI2019 

Sydney Brouwer (keynote)

Sydney wordt vaak gevraagd om keynotes te geven over klantgericht leiderschap, cultuur en de klant van de toekomst. Zijn presentatie is zeer energiek, humoristisch en wordt geleverd met een vrachtwagenlading of echte voorbeelden en anekdotes. Hij gelooft dat organisaties die erin slagen dit menselijke aspect terug te brengen, de kampioenen van de komende decennia zullen zijn. Daarom is zijn missie: de mensheid terugbrengen naar het bedrijfsleven.

Caspar Fraiture

Caspar is toezichthouder, director digital, managing consultant bij Bvolve en spreker op internationale events. Met kennis en fascinatie voor de invloed van e-commerce en social media tijdens de customer journey, leidt hij organisaties geruisloos door de digitale disruptieve economie van vandaag. Hij is een digitale transformer. En helpt je graag om de disruptor te worden in plaats van anderen.

Nicole van den Heuvel

VodafoneZiggo

Klantcontact een ondergeschoven kindje? Dat is niet meer van deze tijd. De kwaliteit van je customer engagement heeft immense invloed op het succes van je organisatie. Nicole werkt iedere dag met passie voor de zakelijke markt van VodafoneZiggo. Nicole haar motto is; je mag nooit gearriveerd gedrag vertonen en altijd met verwondering naar jezelf en je omgeving kijken. Nicole maakt deel uit van het expertpanel.

Peter Eikelboom

de Volksbank

Peter is Innovatiemanager bij de Volksbank. Hij is nauw betrokken bij de ontwikkeling van Meegeven.nl een kennissite en een digitale kluis rondom overlijden. Alles wat je vooraf met elkaar deelt, maakt het afwikkelen van een overlijden achteraf zoveel makkelijker.

Nanda Nottelman

VIVAT

Nanda is Product Markt Manager bij VIVAT en samen met Robbert Hoekstra geeft zij een presentatie over hoe VIVAT interactieve, gepersonaliseerde video structureel inzet rondom uitingen over de expirerende lijfrentepolis.

Robbert Hoekstra

VIVAT

Robbert is Product Markt Manager Innovatie en Product Owner van een business change team. Samen met Nanda geeft hij een presentatie over het structureel inzetten van interactieve, gepersonaliseerde video rondom uitingen over de expirerende lijfrentepolis.

The Future of Customer Interaction is mede mogelijk gemaakt door:

#FOCI2019