ONZE VISIE

Succes begint bij betrokkenheid van klanten en medewerkers.

Wij geloven dat het beste bedrijfsresultaat ontstaat door betrokkenheid. Betrokkenheid van klanten én van medewerkers. Alleen door een sterke combinatie van slimme klantinteractie en efficiënt samenwerken kun je het beste resultaat halen. Daar komt de basis van onze succesformule 1+1=3 vandaan.

Betrokken en efficiënte medewerkers

Door het werving-, onboarding- en leerproces efficiënt in te richten, leid je echte professionals op met kennis van zaken. Door je medewerkers in een interactief intranet te laten werken, kunnen ze snel de juiste informatie, personen en processen met elkaar verbinden. Je creëert een digitale omgeving met betrokken medewerkers en leidinggevenden.

Het effect: beslissingen kunnen sneller worden doorgevoerd; ideeën komen sneller tot bloei; er ontstaat meer interactie en silo’s verdwijnen. Wil je weten hoe je deze stap kunt zetten?

 

Betrokken klanten

Door het digitale proces zowel aan de klantkant als intern te optimaliseren, onderscheid je je in de markt. Je klant kan sneller, eenvoudiger en efficiënter zijn zaken bij jou regelen. Daarnaast gaat het niet ten koste van persoonlijke ervaring: integendeel. Je kunt producten op maat aanbieden en je klant hoeft nooit twee keer dezelfde gegevens in te vullen.

Het effect: minder fouten, lagere kosten, hogere klantbetrokkenheid. Wil je weten hoe je dit bereikt?

 

Duurzame verbetering resultaten

Als we de betrokken medewerkers combineren met betrokken klanten, dan kunnen we je bedrijfsresultaat optimaliseren. Dat doen we door onze slimme technologische oplossingen en onze specialisten die net dat stapje extra voor je zetten. Door onze omnichannel oplossingen te combineren met learning management systemen optimaliseren we het communicatieproces van binnen én van buiten. Zoals intelligente formulieren, interactieve video’s, contextuele chat en digitale klantcommunicatie.

Het effect: kostenbesparing; verlichting van de druk op de IT-afdeling; verhoogde connectiviteit en productiviteit voor alle afdelingen met als gevolg hogere opbrengsten.  Benieuwd hoe onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen werken? We nodigen je graag uit op een van onze innovatiesessies. Tijdens deze gratis sessie kun je 1-op-1 jouw businesscase bespreken met onze specialisten.

 

patrick-roelandtWat ons anders maakt?

“Wij maken onze klanten succesvoller door de interactie met hun klanten en medewerkers eenvoudiger, persoonlijker, veiliger en relevanter te maken.
Op elk moment van de dag en op elke plaats”.

Onze visie stopt zodoende ook niet bij je voordeur. Door met verschillende afdelingen in je bedrijf rond de tafel te gaan, kunnen we de ideale mix van oplossingen aanbieden die goed aansluiten bij je organisatie. De behoeften en wensen van de IT-afdeling, marketingafdeling en salesafdeling worden samengenomen in één efficiënte en werkbare totaaloplossing. Die wordt niet alleen geïmplementeerd, maar ook geanalyseerd en geoptimaliseerd. 
Waarmee we willen zeggen dat twee bedrijven met dezelfde technologie zeer verschillende resultaten kunnen behalen, afhankelijk van hoe goed ze die technologie hebben geoptimaliseerd voor hun bedrijf. En daar komen wij weer om de hoek kijken. Met onze jarenlange ervaring met grote organisaties kunnen we je maatwerk leveren zodat je altijd het optimale resultaat behaalt. 

Patrick Roelandt, algemeen directeur Dialog Groep

Leuk om kennis te maken

Bij Dialog Groep werken specialisten met een passie voor hun vak en een klantgerichte instelling. De beste service voor jou, zodat jij de beste service aan jouw klanten kunt geven. Wil je een aantal contactpersonen leren kennen? Ze stellen zich graag aan je voor.