INTEGRALE AANPAK

Digitaliseer jouw processen

Dialog Groep is gespecialiseerd in het optimaliseren van processen rond medewerkers- en klanteninteractie. Als solution integrator helpen wij bedrijven met het digitaliseren van deze processen. Daarbij is geen oplossing ons te gek: van pushbericht en interactieve video tot learning management en contextuele chatbot. Alles is denkbaar om deze digitale transformatie zowel efficiënter te laten verlopen en tegelijk het persoonlijke karakter te behouden.

Vooral bedrijven met veel klanten en medewerkers weten ons goed te vinden. Op basis van hun bedrijfsprocessen en doelstellingen ontwerpen wij digitale oplossingsrichting(en), waarbij de accenten worden behouden die onze klanten belangrijk vinden. Daarbij maken wij gebruik van best-of-breed softwareoplossingen, waarbij maximaal hergebruik van data en soepele integratie met het bestaande applicatielandschap voor ons logische uitgangspunten zijn.

patrick-roelandtWat ons anders maakt?

“Wij maken onze klanten succesvoller door de interactie met hun klanten en medewerkers eenvoudiger, persoonlijker, veiliger en relevanter te maken.
Op elk moment van de dag en op elke plaats. Wij onderscheiden ons door persoonlijke benaderingklantgerichtheid, flexibiliteit en specialisme. Door deze krachtige kenmerken al bijna 30 jaar in de praktijk te brengen, mogen wij onszelf een vooraanstaande speler noemen in deze specifieke markt. Wij houden altijd voor ogen dat we onze klanten op zo kort mogelijke termijn resultaten willen laten zien. Of het nu gaat om advies, de ontwikkeling van een nieuwe oplossing of de volledige digitalisering van een complex proces.”

Patrick Roelandt, algemeen directeur Dialog Groep

Vrijblijvende innovatiesessie

Heb jij behoefte om eens te sparren over hoe jij jouw bedrijfsresultaat een boost kan geven? Of het nou gaat om de medewerkersbetrokkenheid te verhogen, de klantinteractie te verbeteren of beide. Wij bespreken dit graag met je en kunnen je aan de hand van praktijkvoorbeelden laten zien hoe je snel van start kunt gaan.