NL +31 (0)30 65 66 140 BE +32(0) 16 38 69 10 info@dialoggroep.eu

OVER ONS

Digitale interactie hoeft niet ingewikkeld of onpersoonlijk te zijn. Wij helpen je graag het proces van begin tot eind te optimaliseren.

Digitaal én persoonlijk? Dat is zeker mogelijk. Klanten willen en kunnen steeds meer zelf. Mits ze de middelen krijgen. En daar ligt een grote uitdaging. Want hoe geef je klanten de zelfstandigheid om ingewikkelde gegevens online in te vullen mét behoud van die persoonlijke benadering waardoor ze loyaal blijven? Hoe kun je laten zien dat je je klanten herkent en waardeert, zonder er zelf veel tijd aan kwijt te zijn? Dat zijn vraagstukken waar we bij Dialog Groep goed antwoord op kunnen geven.

Wie zijn wij?

Dialog Groep is koploper in de Benelux op het gebied van innovatie in communicatie. We doen er alles aan om bedrijven op een persoonlijke manier digitaal te laten communiceren met hun klanten, zonder het proces ingewikkelder of tijdrovender te maken. Tevens laten we zien dat er in bedrijven zelf veel winst te behalen valt bij medewerker interactie en -efficiëntie. We hebben veel ervaring met grote communicatie- en interactie platformen van onder andere banken, verzekeraars en energiemaatschappijen.

Ons doel is het verbeteren van jouw bedrijfsresultaten. Dit doen we door de interne communicatie tussen medewerkers en de externe communicatie naar klanten toe te optimaliseren. Dankzij omnichannel oplossingen als intelligente formulieren, interactieve gepersonaliseerde video’s en learning management systemen optimaliseren we het communicatieproces van binnen én van buiten.

> 50

medewerkers

1992

meer dan 25 jaar ervaring

 

40+

klanten in NL en BE

2

vestigingsplaatsen

Hier staan we voor

De klant- en medewerkerinteractie speelt een steeds grotere rol bij behoud van klanten én medewerkers. Ook voor onze eigen klanten. Daarom dragen we diezelfde gedachte uit in ons bedrijf. Hoe wij dit doen? Door ijzersterke kernwaarden die het fundament vormen van onze werkzaamheden:

Innovatief

We zetten net die extra stap om jouw bedrijf van de nieuwste ontwikkelingen te voorzien. Daarnaast spelen we snel in op de laatste digitale trends om communicatie te vereenvoudigen.

Klantgericht

We werken vanuit de behoeften van de klanten van de klant. We zoeken naar de kern van het probleem en kunnen zo effectief inspelen op de behoeften van je bedrijf.

Professioneel

We zorgen met een team van specialisten voor een betrouwbare basis en een doordacht plan van aanpak. Daarbij combineren we ons enthousiasme met discipline voor het beste resultaat.

Loyaal

Wij geloven dat we door langdurige samenwerking de beste resultaten neer kunnen zetten. Bij ons is een klant absoluut geen nummer!

Ons bedrijfs-DNA is het uitgangspunt voor alles wat we doen. Het bepaalt hoe wij ons bedrijf inrichten, welke mensen wij aannemen en welke partners wij kiezen.  Het vormt de basis van onze werkzaamheden en draagt bij aan die 1+1=3 succesformule voor jouw bedrijf. 

Leuk om kennis te maken

Bij Dialog Groep werken specialisten met een passie voor hun vak en een klantgerichte instelling. De beste service voor jou, zodat jij de beste service aan jouw klanten kunt geven. Wil je een aantal contactpersonen leren kennen? Zij stellen zich graag aan je voor.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Enthousiast geworden over onze organisatie en wil je graag eens nader kennismaken om te zien wat wij voor je kunnen betekenen? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende innovatiesessie.