ONLINE SAMENWERKEN MET JIVE

Van overvolle mailboxen en ingewikkeld versiebeheer naar efficiënt en productief samenwerken: dat kan met JIVE

Intranet als een levende, digitale werkvloer. Waar medewerkers kennis uitwisselen, een koffiepraatje houden, bestanden vinden, efficiënt samenwerken. Waar volle mailboxen en zoekgeraakte bestanden tot het verleden behoren. Waardoor er meer tijd overblijft voor persoonlijke interactie. Waar het management zijn visie kan delen en toetsen. Op deze manier wordt intranet eindelijk van doel tot middel. Een middel om van je organisatie een bruisende, productieve club te maken, die zijn productiviteit ziet toenemen. Met JIVE, onze interactieve intranetoplossing, komt dat binnen handbereik.

Quote

CONNECTIVITEIT

Met interactief intranet de betrokkenheid van je medewerkers vergroten

‘Great companies to work’. Je kent ze wel. De dynamiek spat ervan af. Het teamgevoel is overheersend aanwezig. En dat terwijl hun medewerkers overal in de wereld aan het werk zijn. Eén van de geheimen van zulke bedrijven is een goede IT-infrastructuur die onder meer is gebouwd om de mensen met elkaar te verbinden. Bij deze bedrijven noemen ze JIVE daarom ook belangrijk voor ‘employee engagement’ of zelfs een ‘culture carrier’. Een intranet dat dát kan doen, hoe mooi is dat?

Whitepaper:  7 use cases voor online samenwerken

Efficiënte werkprocessen zijn onmogelijk zonder een goede samenwerking. Niet alleen tussen medewerkers onderling, maar ook tussen medewerkers en klanten. Hoe kun je iedereen betrokken houden en kennis sneller delen? Lees meer over het doorbreken van de silo’s en hoe je een interactief intranet creëert waardoor zowel het werkplezier als de productiviteit een boost krijgen.

PRODUCTIVITEIT

Online samenwerken maar dan zo dat de productiviteit van je medewerkers omhoog schiet

Medewerkers besteden ruim 19% van hun tijd aan het zoeken naar informatie. Zoekacties, die onnodig lang duren en ook nog eens steeds opnieuw worden uitgevoerd. Het is er door de jaren ingeslopen en daarom nemen we het voor lief. Minder tijd kwijt zijn aan zoeken, is slechts één onderdeel van efficiënt werken. Want wat te denken van samen werken in één bestand, realtime. Bestanden uitwisselen. Naadloos schakelen met Office 365? Het zijn maar een paar voorbeelden van de vele productiviteitsverhogende voordelen van ons interactieve intranet.

OPBRENGST

Hoger omzet dankzij betere samenwerking en kennisoverdracht

Het kan écht: meer omzet door efficiëntere samenwerking en betere kennisuitwisseling. Organisaties die ons interactieve intranet JIVE gebruiken merken wereldwijd een toename van hun opbrengsten van 2 tot 4%. Daaronder liggen nog indrukwekkender cijfers: 15% productiviteitstoename en 61% toename in connectiviteit tussen medewerkers. Eigenlijk is dit pure bedrijfseconomie: zorg voor een goed geoliede organisatie waar alle bedrijfsonderdelen optimaal op elkaar aansluiten, samenwerken en noodzakelijke informatie uitwisselen en je hebt minimale ‘waste’ in je kernprocessen.

ONZE GARANTIES

Een interactief intranet is natuurlijk niet alleen een IT-oplossing. Het draagt bij aan een snellere, betere en productievere organisatie. Als je het goed doet, werken jouw mensen efficiënter, intelligenter en met nog meer plezier. Dat maakt het werk van het managementteam ook een stuk makkelijker. Want kennismanagement, opleidingen, interne communicatie: je doet het allemaal met JIVE. Daarom denken wij dat je met JIVE heel wat mensen in jouw organisatie blij kunt maken.

KLAAR VOOR VERBETERING?

Wil je praktische handvatten om een helder beeld te krijgen van hoe die verbetering precies tot stand kan komen? Dan is een vrijblijvende innovatiesessie een echte aanrader. Uitgangspunt zijn jouw doelstellingen en business vraagstukken. Meld je nu aan en wij nemen snel contact met je op om deze sessie te plannen.