NL +31 (0)30 65 66 140 BE +32(0) 16 38 69 10 info@dialoggroep.eu

ONLINE SAMENWERKEN

Stop met mailen, start met productief samenwerken. Ben je benieuwd hoe het werkt? We leggen het je uit in een vrijblijvende innovatiesessie.

Hoor je medewerkers vaak klagen over die overvolle inbox en eindeloze vergaderingen? Lopen werkprocessen vast omdat iemand een document niet heeft ontvangen, niet op de hoogte is of informatie niet kan vinden? Dat kan anders!

Onze interactieve oplossing maakt van jouw intranet een levendige werkplek. Waar je medewerkers zich ook bevinden en ongeacht de applicatie die ze gebruiken; alle gegevens zijn altijd binnen handbereik. Creëer een digitale hub om mensen, kennis en processen over de gehele breedte van de organisatie met elkaar te verbinden. Ervaar wat al miljoenen mensen bij (middel)grote bedrijven wereldwijd verbindt. Oneindig schaalbaar, innovatief en de veiligste oplossing in de cloud.

Z

Tot 80% besparen

Standaard integraties met Salesforce, Google, Sharepoint en Ofice365. Out of the box intranet zonder programmeren betekent tot 80% lagere intranet kosten.

Z

15% productiever

Online samenwerken betekent minder vergaderen, sneller informatie delen en kennis vinden, minder mailen en gewoon je Office omgeving blijven gebruiken.

Z

60% meer betrokkenheid

Iedereen up-to-date en betrokken te houden is simpel dankzij eenvoudige gepersonaliseerde nieuwsberichten. Zowel voor desktops als mobiel.

Z

34% snellere vindbaarheid bij kennis en expertise

Maak een einde aan corporate geheugenverlies en vind sneller kennis, informatie en expertise om je concurrent te verslaan.

Klantcase:

 GoDaddy groeide wereldwijd in snel tempo naar ruim 5.000 werknemers. Ze wilden het gevoel van nauwe verbondenheid houden net als bij een kleiner team. Hun uitdaging: Hoe geven wij 5.000 individuen, verspreid over de hele wereld, het gevoel dat ze deel uitmaken van één organisatie en dat ze betrokken blijven op een manier die leuk, innovatief en interessant is.

Via hun interactief intranet zijn de medewerkers in staat om deel uit te maken van de GoDaddy-cultuur, bij te dragen aan het succes van het team, ideeën uit te wisselen en de visie van het bedrijf uit te voeren. Het zorgt voor directe betrokkenheid bij de ruim 5.000 medewerkers. Hun stemmen worden gehoord en zij profiteren van hun inzichten. 

Over Slim Samenwerken

“Verbinding tussen medewerkers en klanten staat bovenaan het verlanglijstje van onze opdrachtgevers. Om dit optimaal te faciliteren, is online communiceren en samenwerken onmisbaar.

Met ons interactief intranet van JIVE maak je van je bedrijf een digitale werkvloer, waardoor je meer werkplezier creëert en de productiviteit verhoogt.

Philippe Van Nieuwenborgh, specialist Dialog Groep 

Standaard en toch op maat

Binnen 4-6 weken met honderden of zelfs (tien)duizenden collega’s, klanten en partners samenwerken, passend bij je organisatie opzet en cultuur? Het kan door de krachtige configuratie mogelijkheden van Jive en onze uitvoerige kennis. Bereik snel ROI en kies voor een veilige oplossing die al 20 jaar vele bedrijven op voorsprong helpt!

Samenwerken wordt makkelijker én leuker

Het geheim van elk succesvol bedrijf is een goede interactie met en tussen medewerkers. Natuurlijk, hoe groter het bedrijf, hoe moeilijker. Maar vandaag de dag is efficiënt samenwerken ook voor kleinere bedrijven een uitdaging. Gek toch, met al die handige productiviteitsapps…

Maar hier zit juist het probleem. Medewerkers besteden ruim 19% van hun tijd aan het zoeken naar informatie. Dat is kostbare tijd die zowel het bedrijf als de medewerker liever ergens anders aan besteedt. Met het interactieve intranet van JIVE maak je van je bedrijf, hoe klein, groot of verspreid over de wereld ook, een digitale werkvloer. Waar je mensen elkaar treffen, inspireren, beter maken en samenwerken. Dat geeft hen meer werkplezier en verbetert ook nog eens de productiviteit in je bedrijf. Klinkt goed toch?

Het interactieve intranet doorbreekt silo’s

In plaats dat de kennis verborgen blijft liggen in silo’s, e-mails en de medewerkers zelf, komt alle informatie in één digitale werkomgeving terecht. Het interactieve intranet biedt een centrale plaats om samen te werken tussen organisaties, systemen en apparaten.

Bedrijfskennis wordt zo gedeeld en bewaard op een manier waarop iedereen het kan vinden en gebruiken. Het verbindt medewerkers intern met elkaar en verbindt bedrijven extern met klanten en partners, waarbij alle personen, informatie en tools kunnen worden samengebracht om een taak te volbrengen. Jive voorkomt zo ook de frustratie van het werken in verschillende niet-verbonden apps. Google Doc-documenten? Office 365 presentaties? E-mails? Salesforce documenten? Alles wordt samengebracht op het interactieve intranet.

Eenvoudige integratie en koppeling

Één van de redenen dat ons intranet zo bijzonder is, is de snelheid en eenvoud waarmee de software geïntegreerd kan worden. Waarom de IT-afdeling overbelasten met taken als het ook anders kan? Ons motto is niet voor niets: ‘Stop met programmeren en start met configureren!’ De software is inzetbaar voor 25 of 25.000 medewerkers en heeft een zeer gebruiksvriendelijke user interface waar iedereen mee kan werken.

Daarnaast is de integratie absoluut geen hoofdpijndossier: binnen 2 dagen staat een testomgeving klaar in de cloud, binnen 2 weken kun je al live! En heb je een internationaal gezelschap? Geen probleem, iedere gebruiker kan één van de 40 beschikbare talen kiezen. Kies voor een software die online samenwerken naar het volgende niveau tilt.

Veiligheid boven alles

Natuurlijk moet het delen van data in een digitale omgeving beschermd worden. De technologie voldoet daarom aan de strengste vereisten voor gegevensbescherming, identiteitsverificatie, service veiligheid en wettelijke bescherming. Zo kun je snel een eenvoudig informatie delen via de browser of een mobiele intranet-app, zonder in te leveren op online gegevensbescherming.

KLAAR VOOR VERBETERING?

Wil je praktische handvatten om een helder beeld te krijgen van hoe die verbetering precies tot stand kan komen? Dan is een vrijblijvende innovatiesessie een echte aanrader. Uitgangspunt zijn jouw doelstellingen en business vraagstukken. Meld je nu aan en wij nemen snel contact met je op om deze sessie te plannen.

NOG NIET OVERTUIGD?

Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig en efficiënt. Het interactieve intranet biedt één plek om medewerkers, kennis en bedrijfsprocessen met elkaar te verbinden. Benieuwd hoe deze manier van online samenwerken je bedrijf kan helpen bij het verhogen van de betrokkenheid van medewerkers en het verbeteren van de productiviteit en opbrengst?

BLOGS & INSPIRATIE

Hoe mijn nieuwe mailbox leeg bleef en waarom dat niet erg is

Hoe mijn nieuwe mailbox leeg bleef en waarom dat niet erg is

In elke organisatie worden gesprekken gevoerd. Er zijn discussies, er wordt kennis gedeeld en er wordt samengewerkt. In de ideale organisatie heeft iedereen de kennis in huis om zijn of haar functie zo goed mogelijk uit te voeren. Met uiteraard als resultaat blije en...

Lees meer
Interne communicatie tussen afdelingen verbeteren

Interne communicatie tussen afdelingen verbeteren

Misschien is het jouw organisatie weleens overkomen: je creatieve team heeft in een paar weken een waanzinnig concept bedacht en uitgewerkt, maar krijgt vervolgens van marketing te horen dat dit totaal niet in lijn ligt met de marketingstrategie. Frustrerend en vooral...

Lees meer
Integreer Microsoft Office 365 met Jive

Integreer Microsoft Office 365 met Jive

Goed nieuws: je hoeft niet langer te kiezen tussen het sociale intranet dat je nodig hebt en de bedrijfsapplicaties waarvan je afhankelijk bent. Integreer ons sociale intranet Jive met al je Microsoft-toepassingen, zoals: Office, Outlook en SharePoint 365. Werk samen...

Lees meer