ECHTE KLANTDIALOOG MET PERSOONLIJKE INTERACTIEVE VIDEO

In klantcontacten zorgt een fantastische klantervaring voor tevreden klanten. Persoonlijke Interactieve video geeft je die mogelijkheid. We noemen het ook wel slimme video.

In de strijd om het binnenhalen en binden van klanten, moeten bedrijven alles uit de kast halen. Klanten zitten niet te wachten op al die vervelende e-mails van bedrijven, traditionele marketing en communicatie werkt niet meer. Je klant verwacht niets minder dan begrijpelijke communicatie, zelf keuzes kunnen maken en persoonlijke en up-to-date informatie. Bedrijven die hun geïntegreerde digitale customer journey op orde hebben, trekken aan het langste eind. Met persoonlijke interactieve video kun je het verschil maken.

Intermediairs die gebruikmaken van interactieve video verhogen hun sales met 44% ten opzichte van hun concurrenten die hier geen gebruik van maken

KLANT ACQUISITIE

Met persoonlijke interactieve video een prospect overhalen

Een moderne klantervaring betekent dat je alles doet wat in je macht ligt om het klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken met jou te communiceren. Persoonlijke Interactieve video stelt jou in staat om jouw prospects een intelligente en probleemloze digitale klantreis aan te bieden. In een slimme video kun je een compleet offerte- en aankoopproces op een onderscheidende manier als selfservice aanbieden. Met gepersonaliseerde aanbiedingen. Dit zorgt voor meer betrokkenheid en vergroot de kans dat je nieuwe klanten aantrekt en je bedrijf laat groeien.

Whitepaper: Leer meer over optimale klantervaring als key component

Trek de aandacht. Zet aan tot actie. En krijg echte resultaten. Evolueer je klantbeleving naar het hier en nu met video’s die kunnen inspelen op real-time klantdata. Leer meer over de optimale klantervaring als key component om de concurrentie voor te blijven en hoe je het vertrouwen van je klanten kunt winnen door een interactieve persoonlijke benadering.

KLANT ONBOARDING

Begroet je nieuwe klant met een gepersonaliseerde video

“You only get one chance to make a first impression.” En hoe kun je dit beter doen dan met een gepersonaliseerde interactieve video? En bovendien realtime. Want dat is het gemak van slimme video. Met een op de klant toegespitste activatie- of uitlegvideo kun je veel informatie op een compacte en efficiënte manier overbrengen en hem selfservice keuzes laten maken bijvoorbeeld. En met succes want klanten ervaren gebruiksgemak en zijn tevredener zo laten de cijfers zien. Daarnaast ontlast je ook nog eens je callcenter: meer gemak voor je klant en minder kosten voor jezelf.

KLANT BEHOUD & GROEI

Met onze cloudbased videotechnologie van een tevreden klant een ambassadeur maken

Met een veranderende klantbeleving – ‘ik wil of eigenlijk ik eis de best mogelijke service’ – is de klant koning. Een optimale klantervaring is daarom cruciaal. Cloudbased videotechnologie, 24/7 en overal beschikbaar, veilig en GDPR proof, helpt om van tevreden klanten ware ambassadeurs voor jouw bedrijf te maken. De klant wordt beter geïnformeerd, zit zelf aan het stuur en neemt bewezen meer gerelateerd producten en diensten bij je af. Je NPS gaat omhoog en je Customer Effort Score omlaag. Gegarandeerd.

ONZE GARANTIES

Om de voordelen van interactieve video voor alle betrokken partijen (intern en extern) goed op een rij te hebben, is best lastig. Je hebt immers te maken met prospects en klanten, je sales- of campagneteam, je IT-afdeling… Het goede nieuws is dat we van mening zijn dat we al deze partijen blij kunnen maken. Vanwege minder gedoe, efficiëntie en vooral snelheid.

KLAAR VOOR VERBETERING?

Wil je praktische handvatten om een helder beeld te krijgen van hoe die verbetering precies tot stand kan komen? Dan is een vrijblijvende innovatiesessie een echte aanrader. Uitgangspunt zijn jouw doelstellingen en business vraagstukken. Meld je nu aan en wij nemen snel contact met je op om deze sessie te plannen.