INTERACTIEVE VIDEO

Bied klanten een persoonlijke klantbeleving met responsive video’s die zich aanpassen aan de klantbehoefte.  Benieuwd hoe het werkt? We leggen het graag uit in een vrijblijvende innovatiesessie.

Met traditionele marketing en communicatie bereiken organisaties steeds moeilijker hun doel.  E-mails worden slecht gelezen en plotselinge telefoongesprekken worden vaak negatief beleefd. Het bereiken van klanten wordt dus steeds uitdagender. Helemaal als je ook nog actie van je klant verwacht. Interactieve gepersonaliseerde video’s kunnen dan het verschil maken.

Met het toevoegen van interactieve elementen en koppelingen met databronnen worden online video’s helemaal toegespitst op de klantbehoefte. Zeer persoonlijk dus! Je interactieve video is zo heel dynamisch en kan bovendien makkelijk op alle mogelijke kanalen gedeeld worden, van QR code in een brief tot pushberichten in een app. Dat is pas efficiënt!

Z

Klant krijgt de regie

In een interactieve video bepalen kijkers wat ze willen zien of waarop ze door willen klikken. Zo hebben klanten zelf de regie in handen.

Z

Lage kosten, hoge service

Persoonlijke uitleg in een interactieve video begeleidt klanten door digitale aanmeld-processen. Dit voorkomt veel vragen én hoge kosten voor je klantenservice.

Z

Efficiënt en eenvoudig

Maak herbruikbare templates door video content te bewerken met personalisatie opties en interactiemogelijkheden. Efficiënt en eenvoudig.

Z

Gepersonaliseerd aanbod

Met het gebruik van formulieren in een interactieve video wordt ingevulde data real-time gebruikt om aanbiedingen op maat te presenteren.

Klantcase: Vivat

Vivat deed veel moeite om klanten met een expirerende lijfrente te benaderen met opties voor verlenging of alternatieve Vivat-producten. Dit alles had niet het beoogde resultaat. Met onze experts en oplossing werd een persoonlijke video gemaakt die op de website en via QR-codes op brieven en links in digitale communicatie is aangeboden. Door de gepersonaliseerde content, zoals de actuele waarde van de polis en de einddatum, begrepen klanten beter wat er van ze werd verwacht en reageerden ze sneller.

Over Interactieve, gepersonaliseerde video

“Interactieve, gepersonaliseerde video is gebaseerd op real-time klantdata. Hierdoor is diepgaande personalisatie mogelijk waardoor klanten zich echt gewaardeerd voelen. Aan de hand van beschikbare persoonlijke data wordt de video gegenereerd, waardoor de informatie altijd relevant is voor de ontvanger. Dit maakt elke interactie uniek.”

Remco Smink, specialist Dialog Groep

Video die inspeelt op klantbehoeften

De interactieve video geeft je dé mogelijkheid om een fantastische klantervaring te creëren. Gepersonaliseerde video’s die inspelen op de behoeften van de klant, én zich in real-time aanpassen om unieke klantervaringen te creëren. Volledig automatisch, zónder automatisch te voelen.

Hoe persoonlijker, hoe leuker!

Ben je werkzaam bij een bank, energiemaatschappij, verzekeraar, telco of een andere grote organisatie? Dan herken je het waarschijnlijk wel: door de grote hoeveelheid klanten is een persoonlijke klantervaring vaak lastig te realiseren. Met name in de digitale wereld. Daar kon je weinig aan doen. Maar vanaf nu wel!

Met een interactieve video zijn je klanten niet langer een nummer, maar nemen ze zelfs met plezier contact met je organisatie op. Door de video module kun je klanten persoonlijk aanspreken, waardoor de klanterkenning en -waardering omhoog schiet. Vervolgens kan de video verschillende opties aanbieden, waardoor je optimaal aan de klantbehoefte kunt voldoen. De ideale manier om klanten enthousiast te krijgen over je organisatie en ze voor langere periode aan je te binden.

Niets is te gek

De mogelijkheden van die innovatieve video zijn legio. Wat dacht je bijvoorbeeld van het toevoegen van invoervelden aan de video, of het integreren van call-to-action buttons? Of nog leuker: het uitleggen van alle diensten die je levert? Natuurlijk met als doel dat (potentiële) klanten zelf direct actie ondernemen. Doordat klanten digitaal betere begeleiding krijgen, kun je veel efficiënter werken en betere resultaten behalen. Een bedrijf dat je voor is gegaan, zag het klantbereik bijvoorbeeld stijgen met 55%! Met het gebruik van formulieren of afspraakbuttons in een video, wordt video een interactieve én persoonlijke belevenis.

Eenvoudige en veilige integratie

Natuurlijk zijn innovaties een prachtige manier om je organisatie te onderscheiden van de concurrentie. Maar nieuwe technologie moet wél veilig zijn. Dat is gelukkig geen probleem. Door de videotechnologie in-house te integreren met bestaande systemen, kunnen we voldoen aan alle eisen voor gegevensbescherming en -verwerking.

Maak jouw gepersonaliseerde video

Vul het formulier hieronder in met jouw gegevens. Vervolgens begint in een pop-up scherm jouw gepersonaliseerde video te spelen. Hierin wordt uitgelegd welke voordelen video oplevert voor jouw organisatie, terwijl je tegelijkertijd een indruk krijgt van de mogelijkheden van het platform. Maak in de video zelf de keuze welke scene’s je wilt bekijken. Waar wacht je nog op? Probeer het nu uit!

Vul hier je gegevens in:

*Let op: autoplay voor deze video is uitgeschakeld. Vergeet niet op de play button te klikken.

KLAAR VOOR VERBETERING?

Wil je praktische handvatten om een helder beeld te krijgen van hoe die verbetering precies tot stand kan komen? Dan is een vrijblijvende innovatiesessie een echte aanrader. Uitgangspunt zijn jouw doelstellingen en business vraagstukken. Meld je nu aan en wij nemen snel contact met je op om deze sessie te plannen.

NOG NIET OVERTUIGD?

Lees dan verder om te ervaren hoe je met interactieve, gepersonaliseerde video kunt inspelen op de behoeften van jouw stakeholders. Jouw klanten, relaties of medewerkers willen herkend en erkend worden op alle communicatiekanalen. Lees hoe interactieve video bijdraagt aan hogere klantbetrokkenheid en hogere NPS-score.

BLOGS & INSPIRATIE