Integreer Microsoft Office 365 met Jive

Goed nieuws: je hoeft niet langer te kiezen tussen het sociale intranet dat je nodig hebt en de bedrijfsapplicaties waarvan je afhankelijk bent. Integreer ons sociale intranet Jive met al je Microsoft-toepassingen, zoals: Office, Outlook en SharePoint 365. Werk samen in je intranet / digital workspace terwijl je toegang hebt tot je Microsoft content of werk in Microsoft terwijl je intranet al je materiaal en collega’s synchroon houdt.

Microsoft SharePoint 365

Onze intranetoplossing ontgrendelt de documenten en ideeën opgeslagen in Microsoft SharePoint 365 en maakt ze makkelijk te vinden, te delen en te gebruiken. Je krijgt het beste van twee werelden: de documentbeheerfuncties van SharePoint plus de krachtige, open samenwerking en sociale interacties van ons intranet Jive.

Jive biedt de aantrekkelijke werknemerservaringen die je mag verwachten van ‘s werelds meest toonaangevende social intranetsoftware. SharePoint biedt de krachtige document- en workflow-mogelijkheden je verwacht van een standaard content managementsysteem. Met deze kant-en-klare integratie krijg je het beste van beide: een hypermodern sociaal intranet dat naadloos gebruikmaakt van je SharePoint-inhoud en -functionaliteit.

Beter samenwerken

Je hoeft niet meer in een gesloten omgeving te werken. Breng je content naar Jive’s open omgeving, waar het gemakkelijk is om samen te werken, dingen te vinden en deze te delen. Dit terwijl je materiaal kan blijven ‘wonen’ in SharePoint.

De beste vriend van HR

Gebruik ons onboardingprogramma om werknemers te ondersteunen door belangrijke bedrijfsinformatie met ze af te stemmen en ze te informeren, terwijl je relevante documenten en andere inhoud (zoals beloningen en beleidsdocumenten) in SharePoint bewaart. Zelfs als ze zich in verschillende silo’s bevinden.

Zoekt en gij zult vinden

Vind snel het gewenste materiaal dankzij de speciale zoekfunctie – of het nu in Jive of SharePoint is. Gebruikers die toegang nodig hebben tot geavanceerde SharePoint-functies, zoals: workflows en formulieren, kunnen blijven werken in SharePoint. Ondertussen profiteren ze nog steeds van Jive-activiteitenstreams, samenwerkingsfuncties en makkelijk toegang tot al hun materiaal.

 

Office 365

Het is eenvoudig om SharePoint en Jive te integreren, maar waarom zou je daar stoppen? Het is mogelijk om het hele Office 365-pakket te koppelen. Met behulp van onze vooraf geïntegreerde koppelingen, maak snel je gebruik van Office 365, SharePoint en Jive. Makkelijk voor zowel je medewerkers als de IT-afdelingen. Het resultaat is een compleet digitale werkplek. Geen versplintering, meer productiviteit en een hogere ROI omdat je het meeste haalt uit je Microsoft-investering.

Ons social intranet gaat verder waar Microsoft ophoudt, en breidt Microsoft-apps uit met onmisbare functionaliteiten op gebieden als:

 • Intranet mogelijkheden
  Jive is een intranetplatform dat essentiële functies biedt die ontbreken bij Microsoft-tools, zoals: bedrijfsnieuws verspreiden, support, onboarding, een smoelenboek, zoeken op expertise en meer.
 • personalisatie
  Ons intranet filtert ruis en zorgt ervoor dat de juiste informatie op het juiste moment de juiste mensen bereikt. Dit dankzij de gepersonaliseerde nieuwslijnen, recente activiteiten, meldingen en aanbevelingen.
 • Zoeken
  Wie met Microsoft zoekt, krijgt gefragmenteerde resultaten die afhankelijk van de app waarin je kijkt. Jive biedt een snelle, uniforme zoekfunctie voor mensen, plaatsen en inhoud – in Jive zelf en geïntegreerde systemen, waaronder Microsoft en niet-Microsoft-producten.
 • Analytics
  Op zichzelf biedt Microsoft Stack weinig meer dan basisstatistieken. Ons social intranet biedt de meest geavanceerde en uitgebreide analysestructuur in de branche en biedt diepgaand inzicht in mensen en processen in de hele onderneming.
 • Gebruikerservaring
  Jive is eenvoudig en intuïtief. Het maakt verbonden systemen zoals Microsoft ook makkelijker te gebruiken, omdat alles in een enkele omgeving zit. Dit maakt alles makkelijker te vinden, te delen en om samen te werken.
 • Integraties
  Office 365 worstelt om te integreren met andere hulpprogramma’s in Microsoft Stack en het is nog moeilijker om Office 365 te integreren met niet-Microsoft-systemen. Ons social intranet brengt het allemaal samen, haalt silo’s uit elkaar en brengt al je onmisbare systemen samen in één bedrijfsbrede digital workplace.

Door Jive, Microsoft en SharePoint 365 te combineren, krijg je het beste van alle werelden. Je kunt doorgaan met het gebruik van je Microsoft-tools, samen met alle inhoud die je daarin hebt gemaakt, maar veel eenvoudiger, transparanter en productiever dan ooit tevoren. Je Microsoft Stack wordt onderdeel van iets groters: een social intranet en digitale werkruimte waarin alles – en iedereen – beter samenwerkt. 

Neem contact met ons op

Lees hier onze andere blogs:

Extra druk of juist extra tijd?

Extra druk of juist extra tijd?

Het is een bijzondere tijd voor ondernemers. Het ene bedrijf valt bijna stil, bij het andere stijgt de werkdruk tot een maximum. In welke situatie je ook zit: nu is de tijd om te investeren in het beheersen van de werkdruk en het verbeteren van de klantbeleving. Een...