ONZE DIENSTEN

WE HELPEN JE!

Kies de aanpak die bij jou past. Wij leveren diensten op maat.

De verandering naar een organisatie met grip op klantinteractie gaat niet vanzelf. Veel mooie plannen blijven helaas vaak op de plank liggen.
En dat is jammer want klanten blijven drempels ervaren die er niet hoeven te zijn. Met ons aanbod aan diensten en oplossingen, geven we jou de slagkracht om deze plannen tot uitvoer te brengen.
Misschien herken je één van deze veel voorkomende oorzaken:

Wij begrijpen deze uitdagingen en leveren al jaren de juiste kennis om hier oplossingen voor te bedenken. Klantinteractie gaat vaak dwars door organisaties heen en raakt veel verschillende mensen, processen en systemen. Dit verbeteren vraagt een zeer grondige kennis en ervaring op zowel het gebied van klantbeleving als de impact op IT. En die is bij ons volop aanwezig. Ervaren specialisten met creatieve oplossingen en een grote staat van dienst, waarbij we altijd gebruik maken van de nieuwste innovaties.

Best passende oplossing

Wij werken volgens een eenvoudig principe: best practices, afgestemd op jullie wensen. Of het nu gaat om ad-hoc diensten, staffing, projecten, managed services, klantinteractie ‘as a service’ of volledige uitbesteding; wij vinden altijd de best passende invulling om je zoveel mogelijk te ontzorgen. Dat kan in-huis bij jullie plaatsvinden of remote.

Diensten | Dialog Groep

STAFFING

Voor zowel kortere als langere tijd kunnen wij capaciteit leveren zoals junior, medior, senior applicatiespecialisten en consultants. Voor day-to-day-business.

 

PROJECTEN

Afgebakende opdrachten waarvoor specifieke kennis vereist is, zoals bijvoorbeeld migratieprojecten, zijn bij ons in vertrouwde handen

 

Dialog Groep - Diensten - Services on demand

SERVICES ON DEMAND

Grote schommelingen in werkaanbod en ziekte of vakantie van medewerkers kunnen wij flexibel helpen opvangen. Onze remote diensten vinden plaats op jullie eigen ontwikkelomgeving waardoor jullie werkprocessen intact blijven.

 

MANAGED SERVICES

Wij ontzorgen jouw organisatie op capaciteitsvraagstukken. Heb je een fluctuerend aanbod van werk? Wil je eigen medewerkers ontlasten van (te)veel (repeterende) wijzigingen? Met onze Managed Services kun jij ’s nachts weer rustig slapen.

 

BUSINESS CONSULTANCY

Een eigenwijze kijk op klantinteractie in jouw bedrijf en hoe dit anders kan. Onze consultants helpen je graag bij het onderbouwen van besluiten. Met quickscans, vooronderzoeken of impactanalyses

 

IMPLEMENTATIES & INTEGRATIES

De digitale slagkracht om die hardnodige veranderingen voor elkaar te krijgen. Laat onze experts nieuwe of bestaande systemen slim en toekomstbestendig aan elkaar koppelen. Passend bij jullie eigen IT-architectuur of -landschap.

 

ONDERHOUD EN SUPPORT

Techniek betekent onderhoud. Onze experts onderhouden meerdere applicaties vanuit één systeem. Zo ben je daar zelf niet druk mee. Wij kennen de kortste weg bij onze technologiepartners en zijn dus dichtbij.
En als je dat wenst, 24/7 beschikbaar.

 

MAATWERKONTWIKKELING

We configureren liever in slimme tooling. Dat gaat veel sneller dan ontwikkelen. Als maatwerk echt iets toevoegt, dan regelen we dat ook voor je.

 

INTERACTIES BOUWEN

Interacties waarmee jouw klanten zelf dingen kunnen regelen. Makkelijk, persoonlijk en relevant. Zonder tussenkomst van een medewerker. Slimme formulieren, contextuele chats en persoonlijke interactieve video’s. We zetten het allemaal op jullie wensen afgestemd klaar.

 

ONZE TOOLS

Digitale slagkracht met onze diensten

Je organisatie veranderen doe je niet in één dag. En ook niet met het zoveelste nieuwe marketingtooltje. Wel door slim aan de slag te gaan met jullie processen en systemen. Met onze kennis, diensten en oplossingen geven wij je de digitale slagkracht om dit voor elkaar te krijgen.