Heverlee, 7 mei 2020 – Dialog Groep heeft Kristoff De Smedt (50) aangesteld als nieuwe Sales Manager voor België en Luxemburg. Kristoff is afkomstig van Altares Dun & Bradstreet België en heeft daarvoor ruim 13 jaar gewerkt in de verzekeringssector. Bij Dialog Groep is hij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van Dialog Groep in België en Luxemburg. Hij gaat Dialog Groep nadrukkelijk positioneren, een ‘gezicht’ geven op de Belgische en bij uitbreiding de Luxemburgse markt. Hierbij staat hij onze klanten bij in het proces om hun klanten een grote klantentevredenheid te garanderen.

Kristoff De Smedt: “De uitdagingen zijn groot, maar de oplossingen die onze organisatie aanbiedt, zijn meer dan ooit relevant. In deze vreemde tijden wordt het cruciaal voor ondernemingen om hun klanten zeer goed te begeleiden en correct te informeren. Een positieve klantenervaring is hierin essentieel, en net daar zijn wij met onze omnichannel communicatieoplossingen heel sterk in. Niet voor niets is onze baseline DIGITAL INTERACTION MADE EASY”.

Achtergrond

Voorheen was Kristoff werkzaam als Sr. Relationship Manager bij Altares | Dun & Bradstreet België, waar hij sterke data gekoppeld aan maatwerkintegraties in bestaande oplossingen aanbood aan bedrijven in uiteenlopende sectoren. Voorafgaand was hij actief in de verzekeringssector als respectievelijk Sales Manager Corporate Accounts en Consumer Marketing Officer.

 

Juiste profiel

” Met het aantrekken van Kristoff verwachten wij een nieuwe periode van groei en ontwikkeling voor Dialog Groep in België en Luxemburg in te zetten. In Kristoff hebben we iemand gevonden met exact het juiste profiel en ervaring voor ons. Zijn tweetaligheid en het feit dat hij erg goed past bij onze kernwaarden versterken dat alleen maar. Ik reken erop dat hij de band met onze klanten verder versterkt en onze dienstverlening verbetert. Tenslotte verwachten we dat het netwerk en de energie van Kristoff sterk bijdraagt aan de ambities tot verdere professionalisering en groei van Dialog Groep in België en Luxemburg”, aldus Patrick Roelandt, Managing Director & Co-owner.

Over Dialog Groep

Dialog Groep helpt organisaties om digitale klantinteracties makkelijk(er) te maken. In een tijd waarin klantbeleving doorslaggevender is dan prijs of product, helpt Dialog Groep organisaties hier onderscheidend in te zijn. Eenvoud, snelheid, frictieloos schakelen tussen communicatiekanalen op het moment en het apparaat naar keuze van jouw klant en medewerkers. Dat zijn de onderscheidende factoren voor een optimale klant- en medewerkersbeleving. Dialog Groep-experts adviseren, leveren en implementeren de juiste middelen om (digitale) klantinteracties persoonlijker, veiliger en eenvoudiger te maken.

Neem direct contact op met Kristoff:

Lees hier onze andere blogs: